pijl

Fysiosport bij Axis

Fysiosport / Medisch fitness

Bij Fysio Axis Deventer is het mogelijk om onder begeleiding van een fysiotherapeut verantwoord te sporten. Op deze manier kunt u uw gezondheid bevorderen en onderhouden. Zo is er onder andere de mogelijkheid om uw kracht, conditie en mobiliteit van de gewrichten te verbeteren.

Regelmatige lichaamsbeweging heeft meerdere positieve effecten op uw gezondheid. Zo blijven uw hart en bloedvaten in betere conditie. Sporten verlaagt de bloeddruk en het geeft minder kans op overgewicht. Verder worden de botten sterker. 

fysio deventer Home Covid 1

Door het bewegen kunt u zich makkelijker ontspannen en bent u beter gewapend tegen stress. Lichte lichamelijke klachten worden al snel minder door het sporten. U voelt zich gewoon fijner als u beweegt.

U kunt bij ons terecht als u fysieke klachten wilt verminderen, de terugkeer van klachten wilt voorkomen of gewoon wilt werken aan uw lichamelijke fitheid. Hiervoor hebben wij een oefenzaal met conditie en krachtapparatuur. Verder de mogelijkheid om vrije oefeningen te doen op een matje of met een bal bijvoorbeeld. 

Fysiosport abonnement

Wij hebben twee verschillende abonnementen. Een abonnement voor 1x per week en een abonnement voor 2 of vaker per week.

Fysiosport in een vaste groep

Bij ons heeft u de mogelijkheid om tot een uurtje in een kleine groep te trainen van maximaal 6 personen. Dit zal met name voor de ouder wordende mens zijn. In deze groep zal, naast het bewegen, het sociale aspect een belangrijke rol spelen.

Wij hebben gemerkt dat het sporten in een groep het sporten nog leuker maakt. Tussen het bewegen door is er ook tijd voor een gezellig praatje.

fysio deventer IMG 20220303 153521

Voordelen:

  • Samen bewegen met hetzelfde doel
  • Kleine groep
  • Gezelligheid

 

Intake Fysiosport

Als nieuwe sporter krijgt u eerst een intake. Daarin nemen wij uw eventuele lichamelijke klachten, waar wij en u rekening mee dient te houden, met u door. Daarnaast zullen er een aantal testen afgenomen worden om een beeld te krijgen van de conditie, kracht en mobiliteit.
Aan de hand hiervan zullen we uw trainingsdoelen vaststellen en een persoonlijk programma opstellen.

 

Wilt u meer informatie of lid worden? Wat kost Fysiosport?
Via de knop ziet u alle mogelijkheden om met ons contact op te nemen.