pijl

Behandelingen

Dry needling

fysio deventer Dry needling

 

 

Niels Meijer is de dry needling therapeut van Fysio Axis. 

Een dry needling therapeut behandelt de aangedane spieren met een naald die ook bij acupunctuur gebruikt wordt. Deze behandeltechniek is specifiek gericht op ‘triggerpoints’. Het doel is om ontspanning en pijnvermindering van de spier te krijgen.


Meer info
 

Manueel therapie

fysio deventer Axis-12-2 Groot

 

 

 
Niels Meijer is de manueel therapeut van Fysio Axis.

Hiervoor heeft hij na zijn fysiotherapie studie deze 3 jarige specialisatie gedaan. Een manueel therapeut staat bekend om zijn specialistische kennis en behandeling van de klachten aan de wervelkolom, maar hij behandelt ook de andere gewrichten.


Meer info

Neurorevalidatie

fysio deventer Axis-09-2 Groot

Ludo Remerie is de neurorevalidatie therapeut van Fysio Axis

Een neurologische fysiotherapeut heeft zich toegelegd op de behandeling van patiënten met klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat als gevolg van (niet aangeboren) hersenletsel, zoals een beroerte en neuromusculaire aandoeningen.

Meer info

Covid-19 revalidatie

fysio deventer Axis-05-2 Groot
Ludo Remerie is de therapeut van Fysio Axis die Covid-19 patiënten behandeld.

Na een coronabesmetting houden veel mensen langdurige klachten, zoals aanhoudende vermoeidheid. Dit wordt ook wel Long Covid genoemd. De covid therapeut is gespecialiseerd in het behandelen van deze relatief nieuwe aandoening.

Meer info


Fysiotherapie

fysio deventer Axis-31 Groot
Ludo Remerie Niels Meijer zijn beiden de fysiotherapeuten van Fysio Axis 

De fysiotherapeut is de expert in het houdings- en bewegingsapparaat. Met zijn kennis helpt hij u bij het voorkomen, verhelpen of verminderen van uw klachten. Binnen Fysio Axis zijn er twee ruime behandelkamers met een oefenzaal waar o.a. fitnessapparatuur in staat.

Meer info


Geriatrische therapie 
fysio deventer Axis-38 Groot

Ludo Remerie is de therapeut van Fysio Axis die met name de ouderen behandeld. 

Wij worden met zijn allen steeds ouder en deze groep wordt alsmaar groter. Iedereen wil graag zo lang mogelijk thuis blijven wonen. Hier kan onze therapeut u bij helpen. Dit kan ook eventueel bij u thuis als u niet de mogelijkheid heeft om naar de praktijk te komen.

Meer info