pijl

Team

Ludo

fysio deventer Team Ludo

 

 • Fysiotherapeut
 • COPD
 • Corona revalidatie
 • Neurorevalidatie


BIG-nummer: 99919148504

Telefoon: 06-83 50 22 42

Email: ludo@fysioaxis.nl

Ludo rondde de opleiding fysiotherapie af in Utrecht. Vervolgens startte hij met werken in een revalidatiecentrum in Zwolle. Daar richtte hij zich met name op het fysiotherapeutisch behandelen en begeleiden van mensen met niet-aangeboren hersenletsel (NAH) en neuromusculaire aandoeningen (NMA).

Zijn werkzaamheden zette hij voort in een eerstelijns fysiotherapiepraktijk. Hij rondde in 2020 de opleiding Neurorevalidatie succesvol af. Ludo is expert op het gebied van het behandelen van patiënten met NAH bijvoorbeeld een herseninfarct (CVA) en NMA zoals Multiple sclerose (MS) en Amyotrofische Laterale Sclerose (ALS). Hij werkt vaak multidisciplinair.

Daarnaast heeft Ludo ruime ervaring met het behandelen van patiënten met schouder-, heup- en knieklachten en longaandoeningen zoals COPD.

Hij praat graag, kookt regelmatig, fietst in het bos en kijkt graag motorsport.

Afspraak maken met Ludo

Niels

fysio deventer Niels 1

 

 • Fysiotherapeut
 • Manueel therapeut
 • Dry Needling
   


BIG-nummer: 19911615204

Telefoon: 06-83 60 60 53

Email: niels@fysioaxis.nl

Niels is in 2009 afgestudeerd als fysiotherapeut in Enschede. Na 2 jaar werken als algemeen fysiotherapeut is hij begonnen met de studie Manueel Therapie in Amersfoort aan de SOMT. In 2014 heeft hij deze master studie succesvol afgerond.

Naast het behandelen als algemeen fysiotherapeut, behandelt hij het meest als manueel therapeut zo nodig in combinatie met dry needling bij onder andere rug-, nek-, schouder- en hoofdpijnklachten.

Daarnaast heeft Niels veel ervaring met het behandelen van patiënten met een nieuwe knie of heup, na een hartoperatie en het begeleiden van fysiosport groepen.

Zijn interesse op sportgebied gaat uit naar mountainbiken, voetballen, hardlopen en schaatsen.

Verder luistert hij graag naar muziek en bezoekt hij regelmatig een concert of festival.

Afspraak maken met Niels

 

Tim

fysio deventer IMG 20230201 125029rond

 

 • Fysiotherapeut
 • Fitness instructeur
 • Personal trainer
 • Sportmassage


BIG-nummer: 59931162204 

Telefoon: 0570-594392

Email: tim@fysioaxis.nl

Tim is in 2022 afgestudeerd als fysiotherapeut bij de hoge school Saxion in Enschede. Hij heeft de laatste twee stages gelopen bij het revalidatiecentrum Carinova Sint Josef en bij een fysiotherapie praktijk die ook werkzaam zijn bij de Go Ahead Eagles.

Voordat hij de opleiding fysiotherapie startte, heeft hij eerst een cursus sportmassage gedaan. Tijdens zijn opleiding fysiotherapie heeft hij een passie ontwikkeld voor functionele training en behandeld graag patiënten met sport gerelateerde klachten. Hij is ook personal trainer en begeleidt graag groepen patiënten, zodat hun weer fit in het leven komen te staan.

Momenteel combineert hij fysiotherapie met zijn baan als personal trainer.

Zijn interesses liggen vooral bij een gezonde leefstijl waarbij voeding en bewegen centraal staan. Hij is heel actief bezig met de sport calisthenics en houdt zich bezig met alles op het gebied van voeding.

Afspraak maken met   Tim