pijl

Team

Ludo

fysio deventer Team Ludo

 

  • Fysiotherapeut
  • COPD
  • Corona revalidatie
  • Neurorevalidatie


BIG-nummer: 99919148504

Telefoon: 06-83 50 22 42

Email: ludo@fysioaxis.nl

Ludo rondde de opleiding fysiotherapie af in Utrecht. Vervolgens startte hij met werken in een revalidatiecentrum in Zwolle. Daar richtte hij zich met name op het fysiotherapeutisch behandelen en begeleiden van mensen met niet-aangeboren hersenletsel (NAH) en neuromusculaire aandoeningen (NMA).

Zijn werkzaamheden zette hij voort in een eerstelijns fysiotherapiepraktijk. Hij rondde in 2020 de opleiding Neurorevalidatie succesvol af. Ludo is expert op het gebied van het behandelen van patiënten met NAH bijvoorbeeld een herseninfarct (CVA) en NMA zoals Multiple sclerose (MS) en Amyotrofische Laterale Sclerose (ALS). Hij werkt vaak multidisciplinair.

Daarnaast heeft Ludo ruime ervaring met het behandelen van patiënten met (complexe) schouder-, heup- en knieklachten en longaandoeningen zoals COPD.

Hij praat graag, kookt regelmatig, fietst in het bos en kijkt graag motorsport.

Afspraak maken met Ludo

Niels

fysio deventer Niels 1

 

  • Fysiotherapeut
  • Manueel therapeut
  • Dry Needling
     


BIG-nummer: 19911615204

Telefoon: 06-83 60 60 53

Email: niels@fysioaxis.nl

Niels is in 2009 afgestudeerd als fysiotherapeut in Enschede. Na 2 jaar werken als algemeen fysiotherapeut is hij begonnen met de studie Manueel Therapie in Amersfoort aan de SOMT. In 2014 heeft hij deze master studie succesvol afgerond.

Naast het behandelen als algemeen fysiotherapeut, behandelt hij het meest als manueel therapeut zo nodig in combinatie met dry needling bij onder andere rug-, nek-, schouder- en hoofdpijnklachten.

Daarnaast heeft Niels veel ervaring met het behandelen van patiënten met een nieuwe knie of heup, na een hartoperatie en het begeleiden van fysiosport groepen.

Zijn interesse op sportgebied gaat uit naar mountainbiken, voetballen, hardlopen en schaatsen.

Verder luistert hij graag naar muziek en bezoekt hij regelmatig een  concert of festival.

Afspraak maken met Niels