pijl

Fysiotherapie in de Vijfhoek

Fysiotherapie Colmschate

Aan de rand van Deventer ligt een van de nieuwste wijken, de Vijfhoek. De wijk bestaat uit de delen Spikvoorde, Spijkvoorderenk, Spijkvoorderhout, Fetlaer, Steinvoorde, Jeurlink, Graveland en Op den Haar. Alle voorzieningen in de Vijfhoek zijn goed via o.a. de auto, fiets en bus te bereiken. Dwars door de wijk ligt de doorgangsweg Leonard Springerlaan.

fysio deventer IMG 20220216 111746


Fysio in de Vijfhoek

Aan de Leonard Springerlaan is ook Fysio Axis Deventer gelegen. Dit is een praktijk voor algemene fysiotherapie met onder andere de specialisaties manueel therapiedry needlingLong COVID revalidatie 
en neurorevalidatie.

Bij Fysio Axis Deventer hebben wij geen wachtlijst, waardoor u direct een afspraak kunt maken met een fysiotherapeut of manueel therapeut.

Door de specialistische kennis en jarenlange ervaring kunnen de fysiotherapeuten van Fysio Axis Deventer u gericht helpen. Deze verschillende specialistische behandelmethodes worden vaak gecombineerd om voor u een behandeling op maat aan te bieden.

Fysiotherapie

Met alle klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat kunt u bij de praktijk terecht. Om een afspraak bij ons te maken heeft u geen verwijzing van een arts nodig.

Een vaak gehoorde opmerking is: “Ik heb weer te lang gewacht met een  afspraak maken”.  De ervaring leert dat daardoor het behandeltraject bij de fysiotherapeut vaak langer duurt.

Afspraak maken voor een behandeling fysiotherapie in de Vijfhoek

Bent u op zoek naar een fysiotherapeut in De Vijfhoek of Colmschate wacht dan niet te lang en maak een afspraak met een fysiotherapeut en/of manueel therapeut van Fysio Axis Deventer.

Afspraak maken

fysio deventer IMG 20220216 111510